Aktiviteter for børn

Den bedste beliggenhed
Tempelkrogens Familiecamping er det ideelle udgangspunkt for ferie med børn. Vi tilbyder masser af aktiviteter for børn på pladsen, og i nærområdet er der masser af seværdigheder målrettet børnefamilier.

Tempelkrogens Familiecamping, der blev etableret tilbage til 1965, ligger på et frodigt terræn adskilt af hække, som giver gode læforhold, ro, fred og optimale muligheder for aktiviteter for børn, f.eks. børnebanko.

Kun syv km syd for Holbæk med en fantastisk udsigt over Isefjoren (den del der kaldes Tempelkrogen) er Tempelkrogens Familiecamping en af de bedst beliggende campingpladser i Danmark.

Aktiviteter for børn i alle aldre
Vi tilbyder udlejning af kanoer til udlejning samt redningsveste i alle størrelser. Vi har også et veludstyret legeområde på det flade areal nede ved vandet. I 2011 fik Tempelkrogens Familiecamping et nyt svømmebassin, der omfatter et soppebassin med smølfehus til vores mindste gæster. Vandområdet byder også på aktiviteter for større børn og voksne, der har mulighed for at svømme op til 21 meter.

Aktiviteter for børn i nærområdet
I nærheden af campingpladsen er der en bred vifte af aktiviteter for børn, bl.a. i Andelslandsbyen Nyvang. Her kan børn og voksne blive sysselsat som i gamle dage. Det levende museum præsenterer perioden 1870 til 1950 med autentiske butikker og håndværk, f.eks. andelsmejeri, brugsforening, slagter, bager, smedje og husmandsbrug. Der er mulighed for både at smage på varerne og selv medvirke ved fremstillingen – man kan f.eks. få lov til at plukke en høne, udhule græskar, kærne smør og filte med nål. Andelslandsbyen byder også på Sparresholm Vognsamling, Nordeuropas største samling af historiske hestevogne.

Holbæk Go-Kart Land er et af Danmarks største motorsportsanlæg med en bane på 1.200 meter, 18 gokarts og det nyeste tidtagningsudstyr. Her er også en 18-huls minigolfbane og en sjov legeplads.

Vil du lære dine børn at spille golf eller bowle, er der gode muligheder for pay and play i nærheden af campingpladsen, ligesom der ligger en Mega Bowl i Holbæk.

Dragsholm Slot er en middelalderborg i Hørve. Her er også et hestevognsmuseum, ligesom det er muligt at få rundvisning på det gamle kongeslot og lensbaroni.

Sommerland Sjælland i Nykøbing Sj. huser Sjællands største udendørs vandland og mere end 60 forlystelser og aktiviteter for store og små børn. Når entreen er betalt, er alle forlystelser gratis. Der er mange forskellige spisesteder, men også mulighed for selv at medbringe madkurv. Det er gratis at benytte den store udendørs grill.

Dette er blot et udpluk af de mange aktiviteter for børn i nærheden af Tempelkrogens Familiecamping – vi er altid klar med vejledning i de mange muligheder.