Ferie med børn

Børnenes drømmeferie
Hvis ferie med børn skal være til glæde for hele familien kræver, det en destination, der sætter familiens yngste medlemmer i centrum. Camping er ofte børnenes foretrukne ferieform, fordi mange campingpladser er indrettet specielt til børnefamilier. Det gælder også Tempelkrogens Familiecamping, der har alt det, børn drømmer om på ferien.

Plads til hele familien
Når du er på ferie med børn, er det vigtig at bo et sted, hvor I alle føler jer godt tilpas, og hvor der er plads nok til hele familien. Vores hytter rummer en stor terrasse med en flot udsigt, udendørsmøbler og grill. De blå hytter til udlejning er opdelt i et børneværelse med et sæt køjesenge, soveværelse med boksmadrasser og stige til lav hems. Der er også et badeværelse med toilet og bad og et køkken med med spisebord, el-komfur, ovn og køleskab.

Ferie med børn i alle aldre
Der er legekammerater lige uden for døren, uanset om man bor i campingvogn, telt eller en af vores hytter eller ferielejligheder. Tempelkrogen arrangerer masser af aktiviteter for børn i alle aldre, skattejagt, snobrødsbagning, kanoture, konkurrencer, pool party osv.

Camping ferie med børn kombinerer ofte leg med læring; dels praktiske færdigheder som at navigere kano , fiske eller lave bålmad, dels viden om den lokale natur og kulturarv.

Ferie med børn i højsæsonerne
Vi holder traditionerne i hævd og tilbyder sæsonbetonede aktiviteter på jeres ferie med børn i påsken eller om efteråret. Vi arrangerer store bagedag, æggemaling og -trilning, hjemmelavede chokoladeæg, græskarudskæring, halloween lygtefest, fremstilling af og flyvning med drager og meget mere. Alle aktiviteter for børn med på ferie er gratis.

Tempelkrogens Familiecamping har kanoer til udlejning samt redningsveste i alle størrelser. Vi har også et veludstyret legeområde på det flade areal nede ved vandet. Bakketoppen og træerne på den ene side giver godt med læ på legepladsen.

Gode faciliteter – også til babyer
Udover spændende aktiviteter kræver en optimal ferie med børn gode faciliteter. Til småbørn har vi bl.a. et soppebassin med smølfehus og lille, hyggelig vandrutsjebane.

Tempelkrogen har gode badefaciliteter, puslerum, plads til barnevogne, klapvogne osv. Vi sørger for at rammerne er i orden, så ferien med en baby, der skal ammes, mades og skiftes, og som har brug for sit faste putteritual, kan blive en succes for hele familien.

Kultur og natur
Tempelkrogens Familiecamping er en optimal campingplads til ferie med børn. Campingpladsen, der ligger syv km syd for Holbæk, er opbygget i terrasser med en fænomenal udsigt over Isefjorden, den del der bliver kaldt Tempelkrogen. I oldtiden var der tempel og offersted til de gamle nordiske guder, som dog senere måtte forlade pladsen, da kristendommen blev indført i Danmark.