Camping i Holbæk

Leder du efter camping i Holbæk, er Tempelkrogens Familiecamping et stemningsfuldt og familievenligt bud. Campingpladsen er opbygget i terrasser med en fortrinlig udsigt over Isefjorden; den del der bliver kaldt Tempelkrogen. Her var engang tempel og offersted til de gamle nordiske guder, som måtte forlade pladsen, da kristendommen blev indført i Danmark.

Tempelkrogens Familiecamping blev etableret i 1965 og byder på camping blot 7 km syd for Holbæk. Det er én af de bedst beliggende pladser på Sjælland og en trestjernet campingplads. For at få én stjerne skal campingpladsen leve op til myndighedernes krav. Flere stjerner gives for sommeraktiviteter som underholdning, undervisning og udlejning.

Camping på det frodige, grønne terræn i Holbæk er adskilt af hække, der giver gode læforhold, ro og fred. Bakketoppen er opdelt i plateauer med udsigt over det inderste af Isefjorden. Hver enhed er omtrent 10 gange 10 meter.

Pladsen til camping i Holbæk rummer også et fladt areal nede ved vandet, tæt på legepladsen. Dette areal er ikke indhegnet, hvilket giver mulighed for at brede sig, hvis man har en stor campingvogn. Bakketoppen og træerne på den ene side giver godt med læ.

Camping i Holbæk om vinteren

Camping i Holbæk er ligesom i resten af Danmark et sommerfænomen. Men camping om vinteren med moderne velisolerede campingvogne bliver mere og mere populært hos danske campister. Camping i Holbæk om vinteren er ikke kun for dem, som ejer campingvogne. De mange opvarmede hytter hos Tempelkrogens Familiecamping ved Holbæk gør det muligt for alle at opleve charmen ved camping om vinteren.

Camping-hytter i Holbæk

Tempelkrogens Familiecamping rummer to forskellige slags hytter. De blå hytter har en stor terrasse med flot udsigt, udendørsmøbler og grill. De er opdelt i et børneværelse med et sæt køjesenge, soveværelse med boksmadrasser og stige til lav hems. Her er også et badeværelse med toilet og bad, et lyst og åbent køkken med spisebord, el-komfur, ovn og køleskab.

Excellent hytterne er helt nye dansk designede hytter med flot lysindfald og en stilren indretning. Her er bl.a. overdækket terrasse med havemøbler og grill. Excellent hytterne rummer et lille soveværelse med dobbelt boksmadras, hems i oprejst ståhøjde med to boksmadrasser og en lille fransk altan samt en trappe med gelænder. Her er også badeværelse med bad og toilet, og det åbne køkken er indrettet med glaskeramiske kogeplader, varmluftsovn, køleskab og spisebord.

Hver hytte har plads til seks personer. Samlet set har Tempelkrogens Familiecamping plads til ca. 100 personer til camping i Holbæk.

Fællesfaciliteter i topkvalitet

Tempelkrogens Familiecamping har fællesfaciliteter i topkvalitet, bl.a. et stort åbent køkken med tv, almindelig ovn og microovn og siddepladser med udsigt over Isefjorden. Campingpladsen omfatter tillige puslerum, handicaptoilet med bad, vaskeri og swimming pools.