Campingplads Holbæk

Tempelkrogens Familiecamping er en campingplads i Holbæk. Det er tale om en campingplads, som har én af de bedste beliggenheder på Sjælland. Blot syv km syd for Holbæk ligger den idylliske campingplads, som blev anlagt på et frodigt grønt område tilbage i 1965.

Den veludstyrede campingplads er opbygget i terrasser med en flot panoramaudsigt over den inderste del af Isefjorden. Denne del af Isefjorden bliver kaldt for Tempelkrogen, da der efter sigende lå et tempel og offersted til de gamle nordiske guder. Dette forsvandt ved kristendommens indførelse i Danmark, hvor der kom til at ligge et kloster i stedet.

Trestjernet campingplads i Holbæk

Tempelkrogens Familiecamping er en trestjernet campingplads i Holbæk. Én stjerne gives for at en campingplads lever op til myndighedernes krav. Yderligere stjerner gives for tilbud af aktiviteter som underholdning, undervisning og udlejning af alt fra cykler til golfudstyr. Den trestjernede campingplads i Holbæk giver bl.a. mulighed for at ride på heste og tage en tur i svømmebassinet. Her er svømmebassiner egnet til både småbørn, større børn og voksne.

Foruden de mange interne faciliteter er et ophold på denne campingplads en lejlighed til at se nogle af de mange seværdigheder i Holbæk. Tempelkrogens Familiecamping samarbejder bl.a. med Andelslandsbyen Nyvang.

Campingplads med udsigt

Tempelkrogens Familiecamping er beliggende i et frodigt, grønt område med kuperet terræn og høje træer lidt syd for centrum af Holbæk. Pladserne på det skønne grønne terræn er adskilt af hække, som giver gode læforhold og fred og ro på hver enkelt plads.

Holbæk kan bryste sig af en campingplads med gode faciliteter, f.eks. puslerum til de små, handicaptoilet med bad, vaskeri og wellness-afdeling med solarium og massagestol.

Tempelkrogens Familiecamping rummer også et swimming pools til store og små, en stor indendørs lavagrill samt siddepladser med udsigt over Isefjorden.

Campingplads med hytter i dansk design

Den velindrettede campingplads i Holbæk råder over to forskellige slags hytter til udlejning. De blå hytter har en stor terrasse med en lille overdækning, udendørsmøbler og grill samt en fabelagtig udsigt.

Det nyeste skud på stammen er Excellent hytterne i flot dansk design. Excellent hytterne har et smukt lysinfald og en indretning af høj kvalitet. Hver hytte har plads til overnatning for seks personer.

Med hytterne har denne campingplads i Holbæk plads til ca. 100 personer.

En campingplads i Holbæk til vinterbrug

Campingferie i Danmark er i sagens natur et sommerfænomen. Nogle campister bliver dog ved, selvom kulden sætter ind, og sneen falder. Der er mulighed for vintercamping på Tempelkrogens Familiecamping i Holbæk.

Denne campingplads har plads til de moderne velisolerede campingvogne, som bliver stadigt mere udbredte blandt danske campister. Vintercamping er dog ikke kun for dem, som ejer campingvogne. Alle kan leje de opvarmede hytter på den trestjernede campingplads i Holbæk.