Campingplads Sjælland

Fra kloster til camping
Tempelkrogens Familiecamping er en skøn campingplads på Sjælland, nærmere bestemt syv km syd for Holbæk. Denne charmerende campingplads centralt på Sjælland blev etableret allerede i 1965, så det er et sted fyldt med atmosfære og traditioner.

Den hyggelige campingplads på Sjælland er opbygget i terrasser med en flot panoramaudsigt over den inderste del af Isefjorden. Pladserne på terrænet er adskilt af hække, som giver gode læforhold og fred og ro på hver enkelt plads. Der er også et fladt areal nede ved vandet, tæt på legepladsen. Dette areal er ikke indhegnet, hvilket giver mulighed for at brede sig, hvis man har en stor campingvogn. Bakketoppen og træerne på den ene side giver godt med læ.

Navnet Tempelkrogen har denne campingplads på Sjælland fået, fordi der angiveligt lå et tempel og offersted til de gamle nordiske guder. Ved kristendommens indførelse i Danmark blev templet erstattet af et kloster.

Faciliteter for hele familien
Den trestjernede campingplads centralt på Sjælland har hver sæson en mængde af tilbud om aktiviteter for både børn og voksne. Her er bl.a. mulighed for at ride på heste og svømme i poolen. Småbørn kan soppe ved smølfehuset eller tage en tur ned af vandrutsjebanen.

Uanset hvordan jeres familie er sammenstykket, finder I de faciliteter, I skal bruge. Her er puslerum til de små, handicaptoilet med bad, vaskeri og wellness-afdeling med solarium og massagestol. Her er også en stor indendørs lavagrill samt siddepladser med udsigt over Isefjorden.

Singlecamping er et relativt nyt fænomen. Her mødes aleneforældre med børn på 1-2 ugers campingferie spækket med leg og lærdom. Det er et tilløbsstykke, så anbefales at bestille plads i god tid.

Aktiviteter året rundt
Fra fastelavn til halloween holder Templekrogens Familiecamping traditionerne i hævd. Vi slår katten af tønden og skærer græskar til lygter. Vi arrangerer store bagedag, æggemaling og -trilning, hjemmelavede chokoladeæg, drageflyvning og meget mere. Alle aktiviteter for børn er gratis!

Vinterferie
Tempelkrogens Familiecamping giver mulighed for vintercamping – et ønske fra flere og flere campister, der er udstyret med moderne velisolerede campingvogne. Har I ikke en campingvogn, kan pladsen tilbyde opvarmede hytter. Der er to forskellige slags hytter på denne campingplads på Sjælland: De blå hytter og Excellent hytterne. Her er også smukt indrettede ferielejligheder.

I alt har Tempelkrogens Familiecamping plads til ca. 100 personer.