Campingplads

Tempelkrogens Familiecamping er en familievenlig campingplads syv km syd for Holbæk. Den stemningsfulde campingplads er opbygget i terrasser med en fænomenal udsigt over Isefjorden, den del der bliver kaldt Tempelkrogen. I oldtiden var der tempel og offersted til de gamle nordiske guder, som dog senere måtte forlade pladsen, da kristendommen blev indført i Danmark.

Grøn campingplads

Tempelkrogens Familiecamping blev etableret som campingplads i 1965 og er i dag en campingplads med én af de bedste lokaliteter på Sjælland. Den godt beliggende campingplads på det frodige grønne terræn er adskilt af hække, som giver gode læforhold, ro og fred til hver enkelt campist. Bakketoppen er opdelt i plateauer med udsigt over det inderste af Isefjorden.

For foden af bakken ligger en flad campingplads ved vandet, tæt på legeområdet. Arealet er ikke indhegnet, hvilket giver mulighed for at brede sig, hvis man har en stor campingvogn. Bakketoppen og træerne på den ene side giver også gode læforhold på denne del af den idylliske campingplads.

Trestjernet campingplads

Tempelkrogens Familiecamping er en trestjernet campingplads. For at få én stjerne skal en campingplads leve op til myndighedernes krav. Flere stjerner gives for sommeraktiviteter som underholdning, undervisning og udlejning af diverse udstyr, f.eks. cykler som på denne campingplads.

Den veludstyrede campingplads har fællesfaciliteter i høj kvalitet, heriblandt puslerum, handicaptoilet med bad, vaskeri, swimming pools og en wellness-afdeling med solarium og massagestol.

Campingplads til vinterbrug

En campingplads er i vore dage ikke kun fyldt om sommeren. Moderne velisolerede campingvogne har gjort vintercamping populært – også hos danske campister. Om vinteren er denne campingplads i Holbæk ikke bare brugt af campister med store campingvogne. De opvarmede hytter hos Tempelkrogens Familiecamping gør at alle har mulighed for et ophold på en campingplads, når kulden sætter ind.

Campingplads med hytter

Tempelkrogens Familiecamping er en campingplads der tilbyder udlejning af hytter, nærmere bestemt to forskellige slags hytter.

De blå hytter har en stor terrasse med udsigt, udendørsmøbler og grill. De er opdelt i et børneværelse med et sæt køjesenge, soveværelse med boksmadrasser og stige til lav hems. Der er desuden toilet og bad samt et lyst og åbent køkken med spisebord, el-komfur, ovn og køleskab.

Excellent hytterne er helt nye dansk designede hytter med en enkel stilfuld og lys indretning. Her er bl.a. overdækket terrasse med havemøbler og grill. Excellent hytterne rummer bad og toilet, et lille soveværelse med dobbelt boksmadras, hems i oprejst ståhøjde med to boksmadrasser og en lille fransk altan samt en trappe med gelænder. Det åbne køkken er indrettet med glaskeramiske kogeplader, varmluftsovn, køleskab og spisebord.

Hver hytte på denne campingplads har soveplads til seks personer.