Fordel med et fortelt

Nyd udsigten
Er det nødvendigt at have et fortelt på sin campingvogn? Nej, men det er meget rart. Det meste af ferien bliver nydt i det fri, især når man har udsigt til Isefjorden. Vores campingplads er opbygget i terrasser med en flot panoramaudsigt over den del af Isefjorden, der bliver kaldt Tempelkrogen. Det er én af de bedst beliggende campingpladser på Sjælland. Vi ligger blot syv km syd for Holbæk og kan skrive vores historie tilbage til 1965.

Et fortelt er en udestue
Et fortelt fungerer som udestue – det er her, man har gæster på besøg eller nyder stilheden og de grønne omgivelser. Mange bruger også deres fortelt som opbevaringsrum, så der frigøres plads i campingvognen til spisning og spil og meget mere. Hvis man skal bruge sit fortelt til opbevaring, er det en god idé at indrette det fornuftigt, f.eks. med mobile opbevaringsskabe.

Fortelt til vintercamping
Campister på Tempelkrogens Familiecamping har vidt forskellige behov; nogle er til luksus og andre er til enkelhed. Man kan finde et fortelt til enhver stil og pengepung. Det er vigtigt, at et fortelt er nemt at stille op og pakke ned. Det er også vigtigt, at det er slidstærkt og kan renses – især hvis man skal bruge sit fortelt til vintercamping. Vintercamping med moderne velisolerede campingvogne bliver mere og mere populært hos danske campister.

En hyggelig hule
Man kan finde et fortelt og tilbehør til sit fortelt i mærker som Isabella, Outwell, Trigano, Ventura og Vango, der alle byder på mobile og fleksible campingprodukter. Isabella er dansk design og blandt de mest solgte i Danmark. Man kan få en masse tilbehør til sit fortelt; gulve, tæpper, markiser osv., så det kan blive en hyggelig hule, hvis det regner.