Ny campingvogn – hvad skal jeg vælge?

Campingvogn – værdi for pengene

Der er usandsynlig mange muligheder, når man i dag skal vælge campingvogn. En moderne campingvogn er typisk 1-2 kvadratmeter større end i gamle dage, og markedet er i en rivende udvikling. Campingvogn producenterne har i mange år fokuseret på luksussegmentet, og denne udvikling smitter af på de mere beskedne modeller. Campingvogn innovationerne glider hurtigt ned i de mindre modeller, når den nyeste luksus campingvogn sendes på markedet.

Kabe campingvogn
Der er mange forskellige campingvogn producenter. De mest solgte helårsvogne i Danmark finder man hos Kabe, der har redesignet sine vogne til den nye sæson. Den redesignede Kabe campingvogn har fået en bred sølvstribe på siden, nye stafferinger og bevægelsesfølsomme lamper, som tænder, når man nærmer sig. Døren i den nye Kabe campingvogn er blevet større og fås med spejl og vindue. Der er indlagt varme i dørtrinet, så man undgå kuldebroer.

Kabe har i mange år været kendt for sit fokus på ventilation og varme. Kabe er også kendt for sit sikkerhedssystem, der forhindrer, at ens campingvogn kommer i slinger.

Nyheder fra Bürstner og Wilk

Bürstner er en anden campingvogn producent. En Bürstner campingvogn fås i alle størrelser fra det meget kompakte til det ekstremt rummelige. Bürstner skriver selv, at de har alt ”Lige fra den kompakte vogn i den lave prisende, via de eksklusive luksussuiter på hjul til de helt usandsynligt rummelige vogne med plads op til syv personer.” Som en af mange nyheder tilbyder Bürstner i 2012 syv nye hyndedesigns.

I 2012 introducerer Wilk nye vogne i tre forskellige redesignede serier; Vida, Sento og Eterno. Den klassiske Wilk campingvogn har fået en overhaling både udvendigt og indvendigt. Ergonomien er i højsædet i alle tre serier. Uanset om man er en børnefamilie, der går efter oplevelser, eller et kræsent par, der går efter den ultimative luksus, kan man finde en campingvogn, der matcher ens behov.