Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

AKTIVITETSOVERSIGT

Sommeren 2019 byder på et væld af aktiviteter for børn såvel som voksne. I kan læse meget mere om, hvad vi har fundet på til de enkelte dage lige her:

CrossGym

Lørdag d. 29/6-2019 kl. 11:00 til 12:00.Kom og vær aktiv med pladsens øvrige gæster, når vi afholder vores populære CrossGym. Alder er ingen hindring; alle kan være med, når vi løfter redskaber og løber pladsen tynd i sportens navn. Store og små er velkomne!

Ansigtsmaling

Onsdag d. 3/7-2019 kl. 14:00-16:30

Ansigtsmaling; klassikeren, der er kommet for at blive. I hvert fald på Tempelkrogens Familiecamping. Her giver vi pladsens børn mulighed for at pynte sig selv ganske gratis sammen med alle andre børn, der har lyst til at få lidt ekstra farve i ansigtet.

Linedance

Fredag d. 6/7-2019 kl. 14:00-15:00

Kom til linedance, hvor du kan svinge hofterne og hygge dig sammen med pladsens andre gæster, som heller ikke kan sidde stille, når den amerikanske countrymusik spreder liv og glade dage på græsplanen ved indkørslen. Store såvel som små er velkomne.

Klovnen Njetski

Søndag d. 7/7-2019 kl. 15:00

Njetski is back! Det kan snart ikke tælles på to hænder, så mange sjove oplevelser vi og børnene har haft med klovnen, som altid får smilene frem. Njetski tryller og inddrager børnene, som plejer at se opslugte og begejstrede til, mens han laver tricks. Søndag d. 7/7 er han tilbage på området foran køkkenet, og vi råder alle pladsens børn til at sætte et stort kryds i kalenderen allerede nu.

Krea-dag

Onsdag d. 10/7-2019 kl. 14:00-16:30

På Tempelkrogens Familiecamping gør vi meget ud af udfordre de mindste gæster. Det gør vi også d. 10/7, når køkkenet danner rammerne om sommerens første ’krea-dag’, hvor vi flår tøjlerne af pladsens børn og giver dem mulighed for at dyrke kreativitet i alle tænkelige former.

Byg-selv-burger

Mandag d. 15/7-2019 kl. 13:00

Burger kan vi alle lide – og med god grund. Det smager godt, men der findes ikke noget bedre end burgere, som man selv har lavet. At bygge sin egen burger er nøjagtig, hvad man kan, når køkkennet denne dag er genstand et værksted, hvor børn kan lege kokke og lave sin egen, lækre burgere. Kan man lave en, der er lige så lækker som den, man kan få Café KlipKlap? Vi holder øje, om der findes en fremtidig kok til Café KlipKlap hos børnene.

Gipsmasker & andet

Fredag d. 19/7-2019 kl. 16:30

Alle kender til fænomenet ’gipsmasker’ og har sjove minder med det. Disse minder bliver vækket til live fredag d. 19/7 i fælleskøkkenet, når vi sørger for materialer til gips og alt det, der ellers skal bruges, så børn kan lave de fedeste gipsmasker og andre gipsgenstande.

Eventyrhulen

Lørdag d. 22/7-2019 kl. 18:30

Hiv nattøjet frem, og tag med til en eftermiddag, der står i eventyrets navn. Klovnen Njetski agerer historiefortæller, hvor han inddrager børnene og spiller skuespil, så HC Andersens historier bliver til levende fortællinger. Børnene kan selv medbringe bamser og andre rekvisitter, som Njetski kan tage i brug, når han gør den danske eventyrfortællers fortryllende historier endnu mere fortryllende i lokalet på første sal og dens intime omgivelser – for intimt og hyggeligt er netop, hvad det bliver.

Ansigtsmaling

Søndag d. 23/7-2019 kl. 14:00-16:30

Vi kan ikke få noget af klassikere! Derfor vender ansigtsmaling trofast tilbage søndag d. 23/7, når køkkenet endnu en gang bliver forvandlet til et værksted, hvor der sker mirakler. Tag børnene med op til køkkenet, og lad dem pynte deres ansigter med maling i alverdens farverige nuancer.

Sommerfest

Torsdag d. 27/7-2019

Kridt danseskoene og oplev, når sommeren 2019 kulminerer i den årlige store fest. Vi sørger for fed musik, og store som små er velkomne til at deltage i festlighederne, når vi transformerer plænen ved indkørslen til et dansegulv med festtelte samt store grille, hvor man kan grille sine egne, store bøffer. Vi opstiller naturligvis også en stor bar til dem, som vil have lidt koldt til ganen – hvad enten det er slush ice eller en lille fadøl.

Alle arrangementer er gratis for alle, der vil deltage!

Home » Aktivitets Kalender