Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Ferie med børn2018-11-13T11:27:34+00:00
En børnevenlig campingplads med mange faciliteter og aktiviteter
 

Børnevenlig campingplads

Børnenes drømmeferie
Hvis ferie med børn skal være til glæde for hele familien, kræver det en destination, der sætter familiens yngste medlemmer i centrum. Camping er ofte børnenes foretrukne ferieform, fordi mange campingpladser er indrettet specielt til børnefamilier. Det gælder også Tempelkrogens Familiecamping, der er en børnevenlig campingplads med alt det, børn drømmer om på ferien.

Plads til hele familien
Når du er på ferie med børn, er det vigtig at bo et sted, hvor I alle føler jer godt tilpas, og hvor der er plads nok til hele familien. Vores hytter rummer en stor terrasse med en flot udsigt, udendørsmøbler og grill. De blå hytter til udlejning er opdelt i et børneværelse med et sæt køjesenge, soveværelse med boksmadrasser og stige til lav hems. Der er også et badeværelse med toilet og bad og et køkken med med spisebord, el-komfur, ovn og køleskab.

Børnevenlig camping er for alle aldre

Der er legekammerater lige uden for døren, uanset om man bor i campingvogn, telt eller en af vores hytter eller ferielejligheder. Tempelkrogen arrangerer masser af aktiviteter for børn i alle aldre, skattejagt, snobrødsbagning, kanoture, konkurrencer, pool party osv.

Som en børnevenlig campingplads bidrager vi med en masser af leg med læring; dels praktiske færdigheder som at navigere kano, fiske eller lave bålmad, dels viden om den lokale natur og kulturarv.

Ferie med børn i højsæsonerne
Vi holder traditionerne i hævd og tilbyder sæsonbetonede aktiviteter på jeres ferie med børn i påsken eller om efteråret. Vi arrangerer store bagedag, æggemaling og -trilning, hjemmelavede chokoladeæg, græskarudskæring, halloween lygtefest, fremstilling af og flyvning med drager og meget mere. Alle aktiviteter for børn med på ferie er gratis.

Tempelkrogens Familiecamping har kanoer til udlejning samt redningsveste i alle størrelser. Vi har også et veludstyret legeområde på det flade areal nede ved vandet. Bakketoppen og træerne på den ene side giver godt med læ på legepladsen.

Gode faciliteter – også til babyer
Udover spændende aktiviteter kræver en optimal ferie med børn gode faciliteter. Til småbørn har vi bl.a. et soppebassin med smølfehus og lille, hyggelig vandrutsjebane.

Tempelkrogen har gode badefaciliteter, puslerum, plads til barnevogne, klapvogne osv. Vi sørger for at rammerne er i orden, så ferien med en baby, der skal ammes, mades og skiftes, og som har brug for sit faste putteritual, kan blive en succes for hele familien.

Kultur og natur
Tempelkrogens Familiecamping er en optimal campingplads til ferie med børn. Campingpladsen, der ligger syv km syd for Holbæk, er opbygget i terrasser med en fænomenal udsigt over Isefjorden, den del der bliver kaldt Tempelkrogen. I oldtiden var der tempel og offersted til de gamle nordiske guder, som dog senere måtte forlade pladsen, da kristendommen blev indført i Danmark.

Det bliver kun en god ferie med en børnevenlig campingplads
 

Aktiviteter for børn

Den bedste beliggenhed
Tempelkrogens Familiecamping er det ideelle udgangspunkt for ferie med børn. Vi tilbyder masser af aktiviteter for børn på pladsen, og i nærområdet er der masser af seværdigheder målrettet børnefamilier.

Tempelkrogens Familiecamping, der blev etableret tilbage til 1965, ligger på et frodigt terræn adskilt af hække, som giver gode læforhold, ro, fred og optimale muligheder for aktiviteter for børn, f.eks. børnebanko.

Aktiviteter for børn i alle aldre

Vi tilbyder udlejning af kanoer til udlejning samt redningsveste i alle størrelser. Vi har også et veludstyret legeområde på det flade areal nede ved vandet. I 2011 fik Tempelkrogens Familiecamping et nyt svømmebassin, der omfatter et soppebassin med smølfehus til vores mindste gæster. Vandområdet byder også på aktiviteter for større børn og voksne, der har mulighed for at svømme op til 21 meter.

Aktiviteter for børn i nærområdet
I nærheden af campingpladsen er der en bred vifte af aktiviteter for børn, bl.a. i Andelslandsbyen Nyvang. Her kan børn og voksne blive sysselsat som i gamle dage. Det levende museum præsenterer perioden 1870 til 1950 med autentiske butikker og håndværk, f.eks. andelsmejeri, brugsforening, slagter, bager, smedje og husmandsbrug. Der er mulighed for både at smage på varerne og selv medvirke ved fremstillingen – man kan f.eks. få lov til at plukke en høne, udhule græskar, kærne smør og filte med nål. Andelslandsbyen byder også på Sparresholm Vognsamling, Nordeuropas største samling af historiske hestevogne.

Holbæk Go-Kart Land er et af Danmarks største motorsportsanlæg med en bane på 1.200 meter, 18 gokarts og det nyeste tidtagningsudstyr. Her er også en 18-huls minigolfbane og en sjov legeplads.

Vil du lære dine børn at spille golf eller bowle, er der gode muligheder for pay and play i nærheden af campingpladsen, ligesom der ligger en Mega Bowl i Holbæk.

Dragsholm Slot er en middelalderborg i Hørve. Her er også et hestevognsmuseum, ligesom det er muligt at få rundvisning på det gamle kongeslot og lensbaroni.

Sommerland Sjælland i Nykøbing Sj. huser Sjællands største udendørs vandland og mere end 60 forlystelser og aktiviteter for store og små børn. Når entreen er betalt, er alle forlystelser gratis. Der er mange forskellige spisesteder, men også mulighed for selv at medbringe madkurv. Det er gratis at benytte den store udendørs grill.

Dette er blot et udpluk af de mange aktiviteter for børn i nærheden af Tempelkrogens Familiecamping – vi er altid klar med vejledning i de mange muligheder.

Home » Ferie med børn