Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Campinghytte på Sjælland

Tempelkrogens Familiecamping er en campingplads lidt syd for Holbæk, der byder på udlejning af hytter. Her udlejes to forskellige slags campinghytter.

Udlejning af blå hytter
De klassiske blå hytter rummer en stor terrasse med en flot udsigt, udendørsmøbler og grill. De blå hytter til udlejning er opdelt i et børneværelse med et sæt køjesenge, soveværelse med boksmadrasser og stige til lav hems. Der er også et badeværelse med toilet og bad og et køkken med med spisebord, el-komfur, ovn og køleskab. Køkkenet er lyst og åbent.

Udlejning af Excellent hytter
Excellent hytterne er hytter med flot lys indfald og en stilren indretning. Det er dansk design, når det er bedst. Her er bl.a. overdækket terrasse med havemøbler og grill. Excellent hytterne rummer et lille soveværelse med dobbelt boksmadras, hems i oprejst ståhøjde med to boksmadrasser og en lille fransk altan samt en trappe med gelænder. Badeværelset har med bad og toilet, og det åbne køkken er indrettet med glaskeramisk kogeplader, varmluftsovn, køleskab og spisebord.

Udlejning af hytter til storfamilien
Hver hytte til udlejning har plads til seks personer. Både blå og excellent hytter indeholder service til seks personer, gryder, pander, kaffemaskine, dyner, puder, tv, radio, støvsuger og rengørings midler.

Der er mulighed for at låne barneseng og høj stol. Man skal selv medbringe sengelinned, viskestykker og håndklæder, når man hos os lejer en campinghytte på Sjælland. Mod ekstra betaling kan man bestille slut rengøring af hytten.

Fællesfaciliteter
Udlejning af hytter på Tempelkrogens Familiecamping byder på en række fællesfaciliteter af høj kvalitet, bl.a. en stor indendørs lavagrill og siddepladser med udsigt over Isefjorden. Udover faciliteter som puslerum til de små, handicaptoilet med bad og vaskeri byder Tempelkrogens Familiecamping på swimmingpool til både store og små.

Ferielejligheder
Udover udlejning af hytter tilbyder Tempelkrogens Familiecamping ferielejligheder. Campingpladsen råder over tre ferielejligheder. Det er nye flotte lejligheder på 49 kvadratmeter med en smuk udsigt over Isefjorden og campingpladsen. Ferielejlighederne indeholder to soveværelser, bad & toilet, et stort åbent køkken med spisebord, alt service, ovn og køleskab, sofa, fladskærm og en stor terrasse med havemøbler og gasgrill.

Home » Udlejning af hytter