Camping på Vestsjælland

Vestsjælland er et yndet sted for alle der holder af camping. Her finder du spændende seværdigheder for store og små samt mange muligheder for at spise og shoppe.

Søger du et familievenligt sted for camping på Vestsjælland, er Tempelkrogens Familiecamping svaret. Den stemningsfulde campingplads ligger godt 7 km fra den hyggelige Holbæk by med strand, havnemiljø samt masser af cafeer, restauranter og forretninger.

Tempelkrogens Familiecamping er en seværdighed i sig selv: Her får du camping direkte ned til den inderste del af Isefjorden kaldet Tempelkrogen – i oldnordisk tid et offersted til aseguderne, som måtte forlade pladsen, da kristendommen blev indført i Danmark.

Pladsen er bygget op på terrasser for at sikre, at alle kan nyde den smukke udsigt over fjorden. Det er således en af de bedst beliggende muligheder for camping på Vestsjælland.

Trestjernet camping på Vestsjælland
For at få én stjerne skal campingpladsen leve op til myndighedernes krav. Flere stjerner gives for sommeraktiviteter som underholdning, undervisning og udlejning.

Alt det får du hos Tempelkrogens Familiecamping – det grønne bud på camping på Vestsjælland. Camping på det frodige terræn på Vestsjælland er adskilt af hække, der giver gode læforhold, ro og fred. Bakketoppen er opdelt i plateauer med udsigt over det inderste af Isefjorden. Hver enhed er omtrent 10 gange 10 meter.

Aktiviteter for børn
Et besøg hos Tempelkrogens Camping på Vestsjælland skal være en fantastisk oplevelse, især for børnefamilier. Der sker hele tiden udvidelser og udskiftninger af de mange børnefaciliteter; legeplads, trampoliner, hoppepuder, klatrestativer, svømmebassin osv.

I løbet af sæsonen arrangeres mange sjove aktiviteter: poolparty, snobrødsbagning, ponytrækture osv. Der er også mulighed for at kombinere leg og lærdom, når vi holder højtiderne i hævd med papirklip, ægmaling, drageflyvning, græskarudskæring osv. Fra vi slår katten af tønden i februar til vi fejrer 1. advent er der masser af traditionsbehæftede arrangementer for børn og voksne.

Vintercamping

Camping på Vestsjælland er ligesom i resten af Danmark et sommerfænomen. Men vintercamping bliver stadig mere populært på grund af de moderne velisolerede campingvogne.

Hvis du ikke ejer en af disse moderne vidundere, er du dog ikke udelukket for at nyde livet med camping på Vestsjælland. De mange opvarmede hytter hos Tempelkrogens Familiecamping gør det muligt for alle at opleve det hyggelige ved vintercamping.

Tempelkrogens Familiecamping rummer to forskellige slags hytter. Læs mere om de blå hytter, excellent hytterne og vores ferielejligheder. Samlet set har Tempelkrogens Familiecamping plads til ca. 100 personer til camping på Vestsjælland.