Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Priser på hytter

Udlejning

Campingpladsen har 2 kategorier af hytter:

De blå hytter har en stor terrasse med en lille overdækning, udendørsmøbler og grill samt en god udsigt. Hytten har sovepladser til 6 pers. og er opdelt i et børneværelse med 1 sæt køjesenge, soveværelse med boksmadrasser, stige til lav hems. Badeværelse med toilet og bad stor lyst åbent køkken med spisebord, el-komfur/ovn og køleskab.

Excellent hytter er nye hytter i flot dansk design. Meget lyse og venlige, godt indrettet med plads op til 6. pers. Bestående af overdækket terrasse med havemøbler og grill. Lille soveværelse med dobbelt boksmadras. Hems i oprejst ståhøjde med 2. boksmadrasser og en lille fransk altan, rigtig trappe med gelænder. Badeværelse med bad & toilet, stue med åbent køkken med glaskeramiske kogeplader, varmluftsovn, og køleskab. Spisebord samt sovesofa. Vi har også nummeret større med et lille anneks med 2 sovepladser mere.

Alle vores hytter indeholder, service til 6 pers. Gryder, pander, kaffemaskine, dyner, puder, tv, radio, støvsuger og rengøringsmidler. Der er mulighed for at låne barneseng og/eller høj stol. Man skal til alle hytterne selv medbringe, sengelinned, viskestykker og håndklæder.

Priser

Blå Hytter 6 personer pr. døgn. + El efter forbrug.725,00
Blå Hytter 6 personer pr. uge + El efter forbrug.4900,00
Excellent hytte pr. døgn. + El efter forbrug.850,00
Excellent hytte pr. uge. + El efter forbrug.5500,00
Excellent x-tra stor pr. døgn. + El efter forbrug.925,00
Excellent X-tra stor pr. uge. + El efter forbrug.5800,00
El pris pr. Kwh.3,50 kr. pr.

Udlejning af Kanoer. Pris : den første time 200,00 kr. efterfølgende timer 50,00 kr. Der medfølger rednings veste til alle. pr. kano.

I højsæsonen ( børnenes skoleferie) lejes alle vores hytter/lejligheder ud på ugebasis – lørdag/lørdag.

Der er mulighed for mod ekstra betaling, at bestille slutrengøring.

Skulle der evt. være noget I synes mangler i hytterne, vil vi så vidt muligt være behjælpelige med at få det bragt i orden.

Bestil plads, hytte eller ferielejlighed.

    Blå hytte
    Excellent hytte
    Ferielejlighed
    Campingplads

    Home » Priser hytter