Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Single camping med børn

Camping er en gammel ferieform, men formen har ændret sig en del med årene. Moderne camping har fokus på komfort, rummelighed og oplevelser, men også på natur og nostalgi. De nye former for camping stiller høje krav til både plads, vogn og udstyr. Tempelkrogens Familiecamping byder på camping med mange muligheder, uanset om man er til luksus og oplevelser eller ro i grønne omgivelser.

Vi er først og fremmest en campingplads med fokus på børnefamilier – og det gælder uanset hvordan familien er skruet sammen. Derfor sørger vi også godt for enlige forældre med børn, der gerne vil nyde godt af en ferie i Danmark.

 

Mød nye mennesker

Vores campingplads nær Holbæk tilbyder en masse hyggelige aktiviteter og faciliteter til at møde nye mennesker, både for børnene og forældrene. Single camping er ved at være rimelig udbredt i Danmark, og med god grund – man får en ferie med mange nye oplevelser og et åbent campingsamfund. som enlig forælder behøver men bestemt heller ikke være bange for, hvorvidt single camping med børn er for besværligt eller uoverskueligt. Blandt de mange aktiviteter finder man både ting for voksne og børn – og samlet.

Det skal dog gøres klart at Tempelkrogens Familiecamping ikke sørger for en masse single-arrangementer. Vi forventer af vores besøgende, at de selv kan opsøge kontakt ved hjælp af vores store åbne plads og de mange sjove og hyggelige aktiviteter.

Single camping tilbydes to uger om året. Kontakt os for flere informationer ved at ringe på tlf: 59 18 13 07 eller ved at skrive til os via kontaktformularen til højre.

KONTAKT OS

 

Camping på flere måder

Vi går meget op i, at der skal være plads til alle. Derfor kan man sagtens holde sin campingferie præcis som man ønsker, og hvornår man ønsker det.

Vintercamping

Camping er et sommerfænomen, men nogle campister bliver ved, selvom kulden sætter ind, og sneen falder. Camping om vinteren er blevet mere og mere populært hos danske campister, samt nemt med de moderne velisolerede campingvogne.

Camping om vinteren er ikke kun for dem, som ejer campingvogne. De mange opvarmede hytter hos Tempelkrogens Familiecamping gør det muligt for alle at opleve charmen ved camping om vinteren. Selvom vi har åbent hele året, skal vi gøre opmærksom på, at det kun er imod forhåndsreservation, hvis man ønsker at campere fra uge 42 og frem til 1. april.

Luksus camping

Luksus camping er en vedholdende tendens. Vognen skal helst være stor og spækket med lækre detaljer; lækre tekstiler og træsorter, det nyeste indenfor varme, ventilation og belysning, køkkenindretning med soft close skuffer osv. Man går ikke på kompromis, når det gælder udstyr til camping og tager alle mulige moderne bekvemmeligheder med til pladsen. Luksus camping kræver moderne faciliteter og spændende aktivitetstilbud. Både børn og voksne kan ride på heste eller tage en svømmetur i ét af vores bassiner. Vi har også en veludstyret legeplads.

Retro camping

Oprindeligt var camping en ferieform med fokus på naturen, og i dag søger mange tilbage til den nostalgiske form for camping, der ikke behøver at være et udstyrsstykke. Retro camping søger tilbage til det enkle liv i naturen for at slappe helt af som kontrast til en hektisk hverdag. Man er tilfreds med en god bog i en behagelig liggestol, kortspil og kaffe – og skønne grønne omgivelser. Tempelkrogens Familiecamping ligger i et frodigt område med kuperet terræn og høje træer. Pladserne på det grønne terræn er adskilt af hække, der giver gode læforhold og fred og ro på hver enkelt plads.

Home » Camping på flere måder