Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Velkommen til

Faciliteter

Udover at vi på Tempelkrogens Familiecamping kan byde på en smuk udsigt udover det inderste af Isefjorden, betyder det også meget for os at kunne byde på nogle gode faciliteter.

Vi bestræber os derfor hele tiden på, at alle faciliteter er spændende, praktiske, sjove, rummelige, hygiejniske, pæne og i det hele taget er nogle man ønsker at benytte. Det gælder alt fra legeplads til toiletter.

Læs mere om vores mange faciliteter:

Fordelt i 3 forskellige bygninger rundt om på pladsen er i alt hele 32 pæne toiletter hvor alle er med håndvask i eget rum. Der findes badeværelser hvor alle er med klinker fra gulv til loft, for at sikre at rengøringen altid er i top. Badeværelserne er indrettet således der i alle er toilet, håndvask og brusekabine. Derudover har vi indrettet et badeværelse særligt til handicappede samt ligeledes et badeværelse til børn.

På Tempelkrogens Familiecamping er kodeordet familie. Hele familien skal have en god oplevelse, og i særdeleshed børnene i er centrum. Derfor arbejder vi løbende på at forbedre og forny vores legefaciliteter. Senest til denne sæson med en helt ny karrusel som allerede er et kæmpe hit.

Vi har tildelt vores legeplads et stort område på pladsen, hvor der er noget for enhver. Der er trampolin, hoppepuder og edderkoppenet til de større, legehuse, vipper og sandkasser til de mindre, og forhindringsbane og klatrevæg til de udfordrende.

Udover en stor sjov legeplads, er det muligt at leje mooncars og firhjulede cykler som man kan ræse rundt på hele området.

Vi har en hyggelig bålplads, hvor der i løbet af sæsonen ofte vil være snobrødsarrangementer. Naturligvis altid gratis!!!

I 2015 fik vi renoveret vores pool område, og kan derfor byde velkommen til en stor ny pool med 3 forskellige dybder så alle kan være med. 20 cm til de helt små, 60 cm. til de lidt større og 125 til de endnu større. Derudover er der rutsjebane og springvand i poolen. Poolen er til gratis benyttelse, og bade- sikkerhedsreglerne skal overholdes. I løbet af sæsonen afholdes ofte pool partys til glæde for alle størrelser. Naturligvis altid gratis!!!

Beliggende øverst på bakken med udsigt over fjorden, kan man benyttes vores fælleskøkken. Her er der køkkenfacilitet som ovne, kogeplader, vaske og både stor fælles grill- både kul og gas. Her er plads til 80 personer, og der naturligvis toiletfaciliteter i forbindelse. Så nyd enten jeres mad alene eller sammen med andre med en utrolig smuk udsigt som tilbehør.

Pladsen har et dejligt stort fælles køkken, hvor man både kan lave sin mad og sidde og spise. Der er ovne – el komfur – mikroovn, samt gratis varmt vand til opvask. Der er plads til ca. 100 pers.

Derudover har vi et stort mødelokale med plads til 40 personer. Dette kan lejes til firmaarrangementer, familiearrangementer o.lign. Her er køkken og toilet i forbindelse.

Til sæsonen 2017 åbner vi vores helt nye Café Klip Klap, som server lækker mad til både frokost og aften til rimelige priser. Vores menukort kan variere og have forskellige temaer, men vil altid have kvalitet i højsædet. Se vores nuværende menukort her

Her er plads til mange mennesker, både indenfor og udenfor. Cafeen ligger placeret i forlængelse af minimarkedet og med åben terrasse til poolområde.

I minimarkedet har vi et bredt udvalgt af almindelige gengse dagligvarer, og et stort udvalg af slik og is. Prøv eksempelvis om du kan spise en hel ”Tempelkrogens Familievaffel”

Husk også at bestille morgenbrød som vil står klar til jer om morgenen. Dette er også et stort hit.

På hele pladsen tilbyder vil gratis WIFI, og vi har her til 2017 sæsonen for opgraderet vores net til at kunne køre endnu hurtigere. Der vil være få hjørner og pletter på pladsen, hvor vores trådløse ikke rækker lige godt.

Få din kode gratis i informationen.

Home » Vores faciliteter